Informatiile de mai jos reprezinta arhiva subiectului “Android

Hacker’s Keyboard: O tastatură virtuală „completă” pentru Android Hacker’s Keyboard: O tastatură virtuală „completă” pentru Android

“ Hacker’s Keyboard este o tastatură virtuală „completă” pentru dispozitivele ce rulează sistemul de operare Android. ” Această tastatură se adresează în special deținătorilor de tablete, fiind extrem...  Citeste »

RFO BASIC! for Android: Un limbaj de programare care îți transformă telefonul mobil și/sau tableta într-un asistent IT RFO BASIC! for Android: Un limbaj de programare care îți transformă telefonul mobil și/sau tableta într-un asistent IT

“ RFO BASIC! este un dialect al limbajului de programare Dartmouth BASIC. ” Acest limbaj este disponibil doar pe sistemul de operare Android și vă poate ajuta să realizați aplicații, atât interpretate cât și compilate, punându-vă...  Citeste »

1Mobile Market: O soluție alternativă pentru Android Market 1Mobile Market: O soluție alternativă pentru Android Market

Acest articol se adresează utilizatorilor care dețin un dispozitiv ce rulează sistemul de operare Android și care sunt în căutarea unei soluții alternative pentru Android Market. În momentul de față, pe piața din România, circulă...  Citeste »

Android: Resetarea aplicațiilor la setările din fabrică Android: Resetarea aplicațiilor la setările din fabrică

Acest articol se adresează utilizatorilor care folosesc sistemul de operare Android și care doresc să reseteze o aplicație la setările din fabrică. Pentru a reseta o aplicație va trebui să accesați/selectați următoarele opțiuni:...  Citeste »