Informatiile de mai jos reprezinta arhiva categoriei “Software

Hacker’s Keyboard: O tastatură virtuală „completă” pentru Android Hacker’s Keyboard: O tastatură virtuală „completă” pentru Android

“ Hacker’s Keyboard este o tastatură virtuală „completă” pentru dispozitivele ce rulează sistemul de operare Android. ” Această tastatură se adresează în special deținătorilor de tablete, fiind extrem...  Citeste »

RFO BASIC! for Android: Un limbaj de programare care îți transformă telefonul mobil și/sau tableta într-un asistent IT RFO BASIC! for Android: Un limbaj de programare care îți transformă telefonul mobil și/sau tableta într-un asistent IT

“ RFO BASIC! este un dialect al limbajului de programare Dartmouth BASIC. ” Acest limbaj este disponibil doar pe sistemul de operare Android și vă poate ajuta să realizați aplicații, atât interpretate cât și compilate, punându-vă...  Citeste »

1Mobile Market: O soluție alternativă pentru Android Market 1Mobile Market: O soluție alternativă pentru Android Market

Acest articol se adresează utilizatorilor care dețin un dispozitiv ce rulează sistemul de operare Android și care sunt în căutarea unei soluții alternative pentru Android Market. În momentul de față, pe piața din România, circulă...  Citeste »

InfraRecorder: O aplicație gratuită care iți permite să inscripționezi un CD sau DVD fără să mai apelezi la Nero InfraRecorder: O aplicație gratuită care iți permite să inscripționezi un CD sau DVD fără să mai apelezi la Nero

“ InfraRecorder este o aplicație simplă și ușor de folosit care vă permite să copiați și/sau inscripționați CD-uri, DVD-uri și imagini ISO. De asemenea, InfraRecorder vă permite să faceți o copie de siguranță pentru CD-urile...  Citeste »

GParted Live CD: Soluția ideală pentru operațiuni de partiționare GParted Live CD: Soluția ideală pentru operațiuni de partiționare

“ GParted Live CD este o distribuție Linux (bazată pe Debian, versiunea Live) ce rulează direct de pe CD și care are preinstalată aplicația GParted, o unealtă simplă și ușor de folosit care vă permite să repartiționați unitățile...  Citeste »

PeaZip: Cea mai buna alternativa pentru WinZip si WinRAR PeaZip: Cea mai buna alternativa pentru WinZip si WinRAR

“ PeaZip este un utilitar simplu și ușor de folosit care vă permite să arhivați și/sau comprimați fișiere folosind o gamă largă de algoritmi (ZIP, TAR, BZ2, GZ, 7Z plus multe altele). ” Pe lângă faptul că poate creea...  Citeste »

CCleaner: Optimizeaza-ti sistemul si registrii CCleaner: Optimizeaza-ti sistemul si registrii

“ CCleaner este un utilitar simplu si usor de folosit ce are ca scop optimizarea sistemelor Windows. Pe langa faptul ca va poate curata registrii prin eliminarea cheilor nefolosite, aceasta aplicatie va poate ajuta si la curatarea sistemului...  Citeste »

WinMD5Sum: Verificare Hash MD5 WinMD5Sum: Verificare Hash MD5

“ WinMD5Sum este o aplicatie care, folosind algoritmul MD5, va poate ajuta la verificarea integritatii datelor. WinMD5Sum se adreseaza utilizatorilor Windows si este o alternativa pentru MD5SUM(1), o aplicatie folosita pe sistemele *NIX....  Citeste »

VLC Media Player VLC Media Player

“ VLC Media Player este o aplicatie multimedia folosita la redarea de continut audio/video si care nu necesita codec-uri deoarece ofera suport nativ pentru o multime de formate. ” Pe langa faptul ca poate reda majoritatea formatelor...  Citeste »

Google SketchUp Google SketchUp

“ Google SketchUp este un program de grafica 3D cu o interfata foarte intuitiva si un sistem de ajutor atat de bine pus la punct incat veti putea realiza desene complexe inca din primele minute. ” Programul este distribuit in doua...  Citeste »